Genç yıldız Celal Aslan birçok ünlü isimle birlikte iddialı bir film hazırlığı içinde

Sosyal medya her gün yepyeni fenomenleri hayatımıza kazandırıyor. Ancak bazı fenomenler yetenekleri, sempatikliği ve yapmış olduğu faaliyetlerle fenomenler camiasında bir adım daha öne çıkıyor. Bu kez yetenekleri ve sempatikliği ile Nihat Doğan, Ecem Onaran, Nazır Şahin, Samet Keser, Efe Koçyiğit, Özgür Hazar, Hasan Şahin ve daha birçok ünlü ismin sosyal medya radarına takılan isim 18 yaşındaki Celal Aslan. Aslen Diyarbakırlı olan İzmir’de yaşamakta, ünlüler başta olmak üzere birçok kişiye profesyonel sosyal medya uzmanlığı yapmaktadır.

Acun Medya’nın en çok izlenen programlarından Survivor Panorama’ya davet alan bu genç yıldız, yakın zamanda birçok ünlü isimle birlikte iddialı bir film hazırlığı içinde…

Celal Aslan yeni filmle yıldızlar kervanına hızlı bir giriş yapsa da, birçok ünlü gibi bu atmosferin büyüsüne kapılmaksızın oyunculuk eğitimi almaya devam etmektedir. Oyunculuk eğitimini oldukça önemseyen Celal Aslan, eğitimi hakkında “Bazı yeteneklerin doğuştan geldiğine inanıyorum, oyunculuk da bu yeteneklerden bir tanesi. Ancak yeteneklerimizi iyi bir eğitimle güçlendirmediğimiz sürece başarılı olmamız oldukça zor” diye ifade eden genç yıldız sözlerine şu şekilde devam etti: “Geleceğimi sağlam temeller üzerine kurmak, hayallerimi gerçekleştirmek için fazlasıyla fedakarlık yapmam gerektiğinin farkındayım.”

Eğitim hayatı ve profesyonel yaşamı dışında seyahat etmeyi, keşfetmeyi seven Celal Aslan, çocukluğundan beri tutku haline getirdiği Futbolu aktif bir şekilde oynamaktadır. Kısaca, hayatın her alanında kendini geliştirmek için birçok disiplinden beslenen, zihnen ve bedenen sürekli gelişimine devam eden bir yıldızı ilerleyen yıllarda sürekli göreceğiz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.