Genç şarkıcı Ceylan Koynat’tan Demet Akalın’a gönderme!

Pop müziğin kraliçesi Demet Akalın, “Yekten” isimli şarkısını izinsiz okuyup klip çektiği için Ceylan Koynat’a videoyu sildirtmişti. Konat, Instagram hesabından Akalın’ın Yekten şarkısını okurken detone olduğu anları paylaşarak Sezai Karakoç’un “İnsandan insana şükür ki fark var!” sözünü yazdı.

Genç şarkıcı Ceylan Koynat, geçtiğimiz günlerde Demet Akalın’ın yeni albümündeki Yekten isimli şarkısını okumuş hatta klip çekmişti. Akalın ise şarkısına klip çeken Koynat’ın YouTube’da yayınlanan videosunu kaldırtmıştı. Olaydan günler sonra Instagram hesabından paylaşım yapan Koynat, Akalın’ın sesine gönderme yaptı.

DEMET AKALIN’IN DETONE OLDUĞU ANLARI PAYLAŞTI

Sesiyle sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölen Koynat, önceki gün Demet Akalın’ın Yekten şarkısını okurken detone olduğu anları paylaşarak “İnsandan insana şükür ki fark var!” notunu yazdı.

“VİDEOYU KALDIRDIM RAHAT OL”

Klibi Demet Akalın tarafından kısa sürede silinen Ceylan Koynat, “1 saattir telefonum susmuyor Demet Akalın kaldırdım videoyu rahat ol. Ben okudum diye ne kıymetli oldu ya şarkı. Sizin alkışlayacak çok güzel olmuş diyecek yüreğiniz yok maalesef!” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.