Genç güzel ve yetenekli bir popçu RABİA!

Genç, güzel ve yetenekli bir popçu RABİA!

Kocaeli Üniversitesi’nde Kimya Bölümünden mezun olduktan sonra tek hayali olan müzik için kolları sıvamış RABİA. Tolga Han Dans Okulu’nda 2 yıl boyunca modern dans ve Latin dansı eğitimi alıp, üzerine Taksim Sanat Okulu’nda Şan eğitimlerini tamamlamış.

RABİA’nın ilk single’ı BOZULURSUN’un aynı adı taşıyan şarkısının söz ve müziği bugünler de yeni çıkarmış olduğu albümü ile adından söz ettiren Suat Ersoy’a ait. Şarkının düzenlemesi ise Oğuz Mühürdar, Radio Edit Versiyon ise Mert Aydın imzası taşımakta.

BOZULURSUN’un klip çekimleri Emre Taptık yönetmenliğin de bir gün de tamamlanırken, RABİA klipte ki dans performansı, göz dolduran fiziği ve tüm güzelliği ile herkesi büyüleyecek gibi görünüyor. Youtube’da yayınlanan klibin 300 bini aşkn izlenmesini ise genç şarkıcı düzgün fiziğine bağlıyor; ‘Boyum 1.80, bir yere girdiğimde dikkat çekiyorum, bazen bundan utansam da önüne geçemiyorum, fiziğim dikkat çekiyor’ şeklinde açıkladı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.