‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de bu hafta neler yaşanacak?

Yapımını BKM’nin üstlendiği, Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ 10 Kasım Perşembe günü on yedinci bölümüyle ekrana gelecek.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17.Bölüm tanıtımı

YouTube video

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17.Bölüm 2.tanıtımı

YouTube video

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez üstleniyor. ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Tolga Güleç, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Attila Olgaç gibi deneyimli ve genç isimler bir arada yer alıyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de bu hafta:

Kıvanç’ın kendisini tanıdığını öğrenen Sadi geri adım atmaz ve Derya’dan uzak durmasını yineler. Sadi, Kıvanç’ın söyledikleri hakkında doğruluğunu araştırması için Yaver’e görev verir. Fakat küçük bir yanlış anlaşılma Kıvanç’ın hayatını tehlikeye atar. Sadi, Yaver’i durdurabilecek midir?

Tamirhanedeyse Araz’ın dönüşü kutlanır. Aylin’in Araz’la konuşmak için tamirhaneye gelmesi Sevda’nın sert tepki vermesine neden olurken, Aylin’e ziyarete gelen Gizem ve Mert karşılaştıkları manzarayla şaşkına döner.

Aslı’nın yüzme dersinde ona eşlik eden Gizem hiç beklemediği bir durumla karşılaşır. Gizem’in merhameti Rıza’ya tek emanetini geri verirken torununu ziyaret etmek isteyen dedesi köşke gelir.

Aylin’in Cengiz’in okula yaptığı baskınla ilgili duruşmasında tüm arkadaşları yanındayken büyük bir travma yaşayan Oğuz kızının yanına gidemez. Esra ve Oğuz yaşadıklarının etkisindeyken kapıya gelen davetsiz misafir, bitti sanılan her şeyin yeniden başlayacağının göstergesi olur. Aylin meraklı gözlerle beklerken Oğuz her şeyi bir kenara bırakıp kızının yanında olacak mıdır?

Songül babasının kasetteki konuşmasını tam olarak anlayamaz. Kaseti Emniyet’teki kriminal laboratuvara götürür ve seslerin temizlenip babasının sesine ulaşılmasını ister. Kriminalden mutlulukla ayrılan Songül’e akşama doğru gelen haber tüm umutlarının tükenmesine neden olur.

Servet, Songül’ün bir adım daha önüne geçtiğini düşünürken Sadi Payaslı’nın küçük bir hamlesini hesaba katmamıştır. İkili ses kaydına ulaşabilecekler midir?

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.