‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi

Show TV’nin BKM imzalı perşembe akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi.

Aksiyonun, eğlencenin ve duygu dolu anların bir arada yaşandığı sürükleyici bölümün finalinde Sadi ve Songül’ün başı belaya girdi. Kırdarlar hakkında edindikleri bilgileri emniyete bildirmek için yola çıkan Sadi ve Songül, kimliği belirsiz kişilerce ele geçirildi. İkilinin neler yaşayacağı ve nasıl kurtulacağı şimdiden merak konusu oldu.

SOSYAL MEDYA BU HAFTA DA #GELSİNHAYATBİLDİĞİ GİBİ DEDİ!

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ 11.bölümüyle ABC1 20+’da 5.28 izlenme oranı (rating) 14.82 izlenme payı (share), AB’de 4.43 izlenme oranı (rating) 14.28 izlenme payı (share), TOTAL’de ise 4.41 izlenme oranı (rating) 13.18 izlenme payı (share) elde etti. #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi Twitter Türkiye’de 5 saat 20 dakika boyunca TT listesinde yer alırken Dünya listesine de girerek büyük bir başarıya imza attı. Dizinin sevilen çifti #SadGül ise sosyal medyanın gündemine oturdu, uzun süre TT listesinde yer aldı.

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’NİN ON BİRİNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Çevirmede görevli Songül, şüpheli bir aracın hızla kaçmasıyla takibe başladı. Aracı kullananlar Songül’ü metruk bir evde köşeye sıkıştırdı ancak Songül tek başına teröristlerin ele geçirilmesini sağladı. Songül’ün bu başarısı bütün haberlerde yer alırken emniyet tarafından da ödüllendirildi.

Songül’ü haberlede gören Najat, peşine düştü ve onu ortadan kaldırmak için planınını devreye soktu. Ancak Najat’ın yanına sızan Yaver, Sadi ile birlikte Songül’ü korumayı başardı.

blank

Gizem, Rıza’nın dadılık teklifini annesinin imaları yüzünden nazikçe reddetti ama ev sahibi tarafından eşyalarıyla evlerinden çıkarılan anne kız, mecburiyetten kendilerini Rıza’nın kapısında buldu. Gizem de okula Rıza’nın aracıyla gidip gelmeye başladı. Gizem’in peşinden ayrılmayan Araz ne olduğunu anlamaya çalışırken, Mert ise Gizem’in mahalleden taşınmasıyla derin bir üzüntü yaşadı.

Araz’ın gerçek yüzünü gören Derya, tamirhaneye giderek Nevzat’la bir konuşma yaptı. Nevzat’ın Derya’ya karşı davranışlarını uzaktan izleyen Sadi, Nevzat’ı uyarmaktan geri durmadı.

Aylin, Esra’nın oyunu yüzünden Sanem’le karşı karşıya geldi. İki kardeşin arası giderek daha da açıldı. Üstelik Esra’nın planı Aylin’in ilk kez Oğuz’a sert davranmasına neden oldu. Melek çıkan rapora hala inanmazken araştırma yapmaya devam etti. Mahkeme günü hakimin kararıyla Celal’in daha detaylı bir teste girmesine karar verildi. Doktordan gelen raporlar genç kızın sönen umutlarını tekrar yeşertti.

Sadi ve Songül’ün Kırdarlar hakkında edindikleri bilgileri emniyete bildirmek için yola çıktıkları gece ikili kimliği belirsiz kişilerce ele geçirildi.

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ 12. bölüm tanıtım

YouTube video

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin on ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı.Mert’in Derya’ya “Emin kim?” diyerek hesap sorduğu merak uyandıran tanıtımda Sadi’nin başsavcıyla görüşmesi dikkat çekiyor. Mert ile Gizem artık el ele tutuşarak duygularını saklamayı bırakırken, Songül’ün çatışmaya girdiği anlarda gerilim yükseliyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.