Geleceğe Yatırım Yapan Belediye: Kemer Belediyesi

Eğitime yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Kemer Belediyesi, Kemer Belediyesi Ülker – Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılışı için gün sayıyor.
Kemer’de eğitime ve öğrencilere her zaman destek olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Eğitim varsa gelecek” sloganı ile Türkiye’deki diğer belediyelere de örnek olmaya devam ediyor.
Rengarenk görünümü ile görenlerin dönüp tekrar gıptayla baktığı anaokulunda eğitim alacak olan öğrenciler, okulun açılmasını sabırsızlıkla bekliyor.
Eğitimin olmadığı bir yerde başarı ve huzur olmayacağına vurgu yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi’nin yer tahsisi ile Kemer’in tanınmış ilk turizmcilerinden Orduvar Akman ve eşi eğitimci Ülker Akman’ın katkılarıyla yapımı devam eden anaokulunun son durumunu yerinde gördü.
Açılışına kısa bir zaman kalan anaokulunun sorumlusu Oya Aslantaş’tan bilgiler alan Belediye Başkanı Topaloğlu, anaokulundaki öğretmenlerle de bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
Toplam 130 öğrenci kapasitesi bulunan anaokulunda kayıt işlemlerinde de sona gelindiği belirtildi.
– Anaokulunda ilk eğitim 18 Temmuz’da başlıyor
Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, Orduvar ve Ülker Akman çiftine eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür ettiğini söyledi.
Anaokulunun yapımının tamamlandığına değinen Topaloğlu, okul içerisine malzemelerin yerleştirildiğini aktardı.
Topaloğlu, anaokulunun açılışına az bir zaman kaldığına değinerek, “Şu anda her şey tamamlanmak üzere. 130 öğrenci kapasiteli anaokulumuzda ilk eğitime 18 Temmuz’da başlayacağız. Her şey tamam ve öğrencilerimizi bekliyoruz. Ülkemizin sıkıntısı eğitim. Bizim sloganımız “Eğitim varsa gelecek var”. Biz laf değil icraat yapıyoruz. Kemerimize, Kemerli ailelere ve öğrencilere hayırlı olsun.” diye konuştu.
Öte yandan Başkan Topaloğlu, kayıt yaptırmaya gelen bir ailenin çocuğu ile sınıfta beraber vakit geçirerek oyun oynadı.
Anaokulunun içerisinde sınıflar, oyun alanları, yemekhane, mutfak, revir, engelli asansörü, idari ofisler, tuvaletler ve çok amaçlı salonlar yer alacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.