GeForce Oyuncuları Yeni Yayınlanan 200 Oyun ve Uygulamada DLSS Yükseltmesinin Keyfini Çıkarıyor!

‘The Lord of the Rings: Gollum’, ‘Steelrising’ ve Daha Fazlası Çok Yakında Ekleniyor

NVIDIA DLSS, önümüzdeki ay Loopmancer’ın da arasında bulunacağı 200 oyun ve uygulamada kesintisiz görüntü kalitesiyle performansı artırıyor. Ek olarak, Nacon Connect yayın etkinliği sırasında, merakla beklenen The Lord of the Rings: Gollum ve Steelrising’in oyunlarına DLSS ve ışın izleme ekleneceği açıklandı.

Oyuncuların oynayabileceği 200 oyun ve uygulama kapsamında kesintisiz görüntü kalitesini korumak için makine öğreniminin tartışılmaz avantajlarıyla NVIDIA DLSS, süper çözünürlük teknolojileri için standardı belirlemeye devam ediyor.

DLSS ve Yapay Zeka Avantajı

Yapay zeka, teknoloji dünyasının hız kesmeyen trendlerden biri olmasının yanında, DLSS için üstün avantajlar sağlıyor. NVIDIA DLSS, yapay zeka destekli tek süper çözünürlük teknolojisi ve bu avantaj, oyun performansında 2 kata kadar artış sağlanması anlamına geliyor. Ayrıca, görüntü kalitesinin doğal çözünürlükle karşılaştırılabilir olmasını sağlamak için derin öğrenme sinir ağının gücünden yararlanan mevcut tek Scaling (yükseltme) teknolojisidir. Görüntüleri yapay zekadan güç alan zamana dayalı ölçekleme tekniklerini kullanmadan ölçeklendirmek, istenmeyen hareket dokuları, titrek desenler ve donuk, bulanık dokular gibi hoş olmayan etkilere neden olur.

Yapay zeka teknolojileri ve ışın izleme, oynama ve yaratma şeklimizde devrim yaratıyor ve bu ezber bozan hareketin ön saflarında, son teknoloji uygulamalar ve oyunlar için en hızlı ve en gelişmiş platform olan NVIDIA RTX yer alıyor.

The Lord of the Rings: Gollum NVIDIA DLSS ve Işın İzleme ile Eylül’de Çıkıyor

Merakla beklenen The Lord of the Rings: Gollum, J.R.R. Tolkien’ın kitaplarına dayanan, hikaye odaklı bir gizlilik macera oyunudur. NVIDIA DLSS tarafından hızlandırılan ve sürükleyici ışın izleme deneyimiyle desteklenen yansımalar ve gölgeler eşliğinde oyunun farklı bölümlerini keşfedebilecekler. Bu yeni fragmanda The Lord of the Rings: Gollum’u RTX ihtişamıyla görmek ayrı bir heyecan yaratacak.

Steelrising, NVIDIA DLSS ve Işın İzleme ile 8 Eylül’de Oynamaya Hazır

Greedfall’ın geliştiricisi Spiders, bu Eylül’de Steelrising adında yeni bir aksiyon rol yapma oyunu yayınlıyor. Steelrising, sürükleyici ışın izlemeli yansımalara sahip olacak ve performansı yapay zeka destekli NVIDIA DLSS tarafından hızlandırılacak. Stellrising’in en güncel oynanış videosunu buradan izleyebilirsiniz.

Loopmancer, NVIDIA DLSS ve Işın İzleme ile 13 Temmuz’da Piyasaya Sürülüyor

eBrain Studio’nun Loopmancer‘ı, NVIDIA DLSS ve ışın izleme desteğiyle 13 Temmuz’da piyasaya çıkıyor ve GeForce RTX oyuncularına Loopmancer’da mümkün olan en iyi deneyimi sunuyor. Aslında, NVIDIA DLSS etkinleştirildiğinde, performans 2 kattan fazla artıyor, bu nedenle GeForce 3070 veya üstü GPU’ya sahip GeForce Oyuncuları, ışın izleme etkinken oyun 4K’da maksimuma çıkarıldığında 60 FPS’nin üzerinde Loopmancer’ın keyfini çıkarabilecekler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.