Gedik Yatırım’ın “5. Yatırımcı Semineri” Konya oldu

Sermaye piyasalarının öncü kuruluşlarından Gedik Yatırım, yatırımcılara yönelik eğitim seminerlerini sürdürüyor. İlki Karadeniz Ereğlisi’nde düzenlenen seminerlerin yeni adresi Konya oldu. Gedik Yatırım’ın finansal okuryazarlığın gelişmesine katkı sağladığı eğitimleri yıl boyunca sürecek.

Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, Türkiye genelindeki yatırımcı seminerlerine devam ediyor. 18 Mayıs’ta Karadeniz Ereğlisi’nde başlayan seminerler, şimdiye kadar Karabük, Bandırma, Balıkesir’de gerçekleştirildi. 16 Haziran’daki Konya seminerine de ilgi yoğun oldu.

“Finansal okuryazarlığa katkı sağlıyoruz”

Haziran sonuna kadar sürecek olan yatırımcı seminerlerinin ücretsiz ve herkese açık olduğunu belirten Gedik Yatırım Genel Müdürü Ersan Akpınar, “Seminerlerimizi Türkiye’de finansal okuryazarlığın ve bilincin artması, doğru yatırım kararları almak için bir rehber olması ve finans piyasasının doğru anlaşılması amacıyla düzenliyoruz” diye konuştu. Akpınar, sözlerine şöyle devam etti: “Biliyoruz ki finansal okuryazarlık sadece bugünün şartlarını iyileştirmeyi değil, emeklilik ve gelecek için de doğru planlama yapabilmeyi sağlayan bir kazanımdır. Finansal okuryazarlık bireylere sağladığı faydanın yanında, ülke ekonomisine sağladığı katkı ile de önemli bir yere sahiptir. Yıl boyunca birçok ilimizde Gedik Yatırım Yatırımcı seminerlerini düzenledik. Konya’daki katılımın ve ilginin de oldukça yüksek olduğunu memnuniyetle gördük. Doğru yatırım ve finansal bilincin gelişmesine katkı sağlamaktan dolayı çok mutluyuz.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.