‘Gecenin Yıldızları’ Ödül Töreni Sosyal Sorumluluk Ödülleri, sahiplerini buldu

Best Of Medyanın ve Otizm Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği ‘Gecenin Yıldızları’ Ödül Töreni Sosyal Sorumluluk Ödülleri, geçtiğimiz günler de sahiplerini buldu.

Sophia Çengelköy’de gerçekleşen ödül töreni yıldızlar geçidine sahne oldu. Muhteşem gecenin sunuculuğunu Demet Şener üstlendi.

blank

Şehrin En İyi Tiyatrocuları, En İyi Oyuncuları, En İyi Sunucuları, En İyi Gazetecileri, En İyi İş İnsanları, En İyi Televizyon Programları ile En İyi Tiyatro Oyunları, En İyi Sanatçıları muhteşem bir törenle ödüllendirildi.

Türkiye Omurilik Felçliler Derneği, ödüle layık görülürken, törende yer alan sanatçılar, şarkılarıyla geceye renk katarken, yılın en prestijli ödül törenine İş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simaları da renk kattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.