‘Gecenin Ucunda’dan etkileyici bir tanıtım yayınlandı

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği, Âlim Yapım’ın ortak yapımcı olarak yer aldığı,sezonun iddialı yapımlarından ‘Gecenin Ucunda’dan etkileyici bir tanıtım yayınlandı. Göz alıcı mekanları, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici öyküsüyle büyük merak uyandıran dizi yakında STAR TV’de ekrana gelecek.

YouTube video

Hikayesinden ipuçlarının yer aldığı dizinin tanıtımında tüm oyuncular performanslarıyla göz doldurdu. Neslihan Atagül Doğulu’nun hayat verdiği Macide karakterinin söylediği ‘Başkasına yardım ettikçe kurtulursun, şifa verdikçe şifa bulursun’ sözleri ise tanıtıma damga vurdu.

Yönetmenliğini Barış Erçetin üstlendiği, senaryosu Başar Başaran ile Emre Özdür’a ait ‘Gecenin Ucunda’nın oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal yer alıyor.

Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan ve STAR TV ekranında seyirci ile buluşmak için gün sayan ‘Gecenin Ucunda’, iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor.

Masalsı aşk hikayesiyle ‘Gecenin Ucunda’ yakında STAR TV’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.