GECE’den Kalbe Kördüğüm

İlk albümünden bugüne hızla büyüyen dinleyici kitlesiyle alternatif rock müziğin en önemli temsilcilerinden biri haline gelen GECE, tutku ve heyecan dolu bir kayıt sürecinin ardından yeni albümü “Kalbe Kördüğüm” ile karşınızda. Harun Tekin’in prodüktörlüğünde kaydedilip Sony Music etiketiyle yayınlanan albümde grup; pop, indie ve rock soundlarını kendi tavrıyla harmanlayarak sıradışı müzikal kimliğini iyice belirginleştiriyor.

Vokalde Can Baydar, gitarda Erdem Başer, davulda Eren Çilalioğlu ve bas gitarda Gökçe Balaban’dan oluşan GECE’nin dördüncü stüdyo albümü “Kalbe Kördüğüm”de dokuz yeni şarkı yer alıyor.

Albümün başrolünde ise İstanbul var! Yalnızca sözlerde değil, bestelerde de İstanbul’un binbir halini duymak mümkün.

gece-kapak

GECE, albümün çıkış videosunu Gürcan Keltek yönetmenliğinde “Gönder Gelsin”e çekti. Boks ringinde çekilen klip, ritmi ve enerjisiyle albümün nasıl sürprizler barındırdığına dair ipuçları da veriyor.

Her konseri ayrı bir heyecan yaratan GECE, albümün çıkışıyla birlikte hız kesmeden albüm tanıtım turnesi için yollara düşmeye hazırlanıyor.

“Kalbe Kördüğüm”, şimdiden 2016’nın en heyecan verici müzikal ifadelerinden biri olmaya aday.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.