Gece Yolcuları akustik albümleri “Organika” ile dijital müzik platformlarında

Gece Yolcuları grubu çok sevilen klasikleşmiş şarkılarının akustik versiyonlarından oluşan bir albümü müzikseverlerle buluşturuyor.

YouTube video

On şarkıdan oluşan akustik albümde Gece Yolcuları grubuna çok yetenekli farklı müzisyenler de eşlik ediyor. Dijital müzik platformlarında 18 Ağustos itibarıyla yer alacak olan “Organika” adlı akustik albümün ilk teklisi eski dost “Unut Beni” şarkısı olacak, ardından yine dijital platformlarda 15 gün sonra yer alacak olan ikinci parça ise müzikseverlerin hafızasına kazınmış olan “Ölümde Var” olacak. Bu şarkıya ise son dönemin yetenekli şarkıcısı ve sosyal medyanın yakından tanıdığı Safiye eşlik ediyor. Ödüllü yönetmen Onur Kök tarafından yapılan çekimler bir gün sürdü. Müzikseverler tüm şarkıların videolarına grubun resmi YouTube kanalından izleyebilecekler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.