Gazlı içeceklere büyük zam geldi

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından; gazlı içeceklere yüzde 15 ile yüzde 20 oranında zam yapılacağını duyurdu. Dündar, zamların 12 Ocak itibarıyla raflara yansıyacağını belirtti.

Yüksek enflasyonun akaryakıt ve temel ihtiyaç ürünleri gibi birçok alana yansımasından son olarak gazlı içecekler de nasibini aldı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gazlı içeceklere de zam geleceğini duyurdu.

Dündar’ın paylaşımına göre, Coca-Cola, Sprite, Schweppes, Cappy, Fusetea ve Fanta’ya yüzde 15 ile yüzde 20 oranında zam yapılacağını açıkladı.

Dündar, yapılacak olan zammın 12 Ocak itibarıyla geçerli olacağı belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.