Gazetecilerle kavga eden Yasak Elma’nın ikinci yönetmeni Oğulcan Eren Akay kovuldu

Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy, Şafak Pekdemir ile sarmaş dolaş kameralara yakalandıktan sonra kendisini görüntüleyen muhabire saldıran Yasak Elma’nın ikinci yönetmeni Oğulcan Eren Akay’la yollarını ayırdı.

Yasak Elma’nın evli olan ikinci yönetmeni Oğulcan Eren Akay, geçen perşembe dizinin eski oyuncusu Şafak Pekdemir’le Cihangir’de bir kafede sarmaş dolaş görüntülenmişti.

Akay, daha sonra kendilerini görüntüleyen muhabire küfür ederek, kafa atmıştı. Akay’ın bu hareketine dizinin yapımcısı Fatih Aksoy kayıtsız kalmadı.

YAPIM ŞİRKETİ HAREKETE GEÇTİ

Yaşanan bu çirkin olaya tepki yağarken, dizinin yapım şirketi Medyapım harekete geçti. Şirket Oğulcan Eren Akay ile yollarını ayırdı.

OYUNCULAR SETE ÇIKAMADI

Yasak Elma şimdilik Ece Erdek Koçoğlu’nun yönettiği tek ekiple devam edecek. Bu nedenle daha önceden planlanan ikinci ekiple çekimleri olan oyuncular da sete çıkamadı. Öte yandan Yasak Elma’nın afiş çekimi yapıldı. Önümüzdeki hafta paylaşılması planlanan afişte Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz var.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.