Gamze Özçelik kendini hayır işlerine adadı

Eski eşi Uğur Pektaş’la barışan Gamze Özçelik kendini hayır işlerine adadı. Sık sık Afrika’ya giden oyuncu şimdi de ihtiyaç sahibi tüm dünya çocukları için dernek kurdu.

Beş yıl önce boşandığı Uğur Pektaş’la tekrar biraraya gelen Gamze Özçelik kendini dine ve hayır işlerine adadı. Her fırsatta Afrika’ya giderek çocuklara kıyafet ve yiyecek götüren ünlü oyuncu bu kez profesyonel şekilde yardım faaliyetlerinde bulunabilmek için bir dernek kurdu.

KORKMA DOĞRU YOLDASIN

Adını da ‘Umuda Koşanlar’ olarak belirledi. Gamze Özçelik, ‘Umuda Koşanlar’ adlı derneğini açtığını instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu. Özçelik, yüzlerce “Helal olsun” yorumu aldı. Ünlü oyuncu daha önce Gana’da çocuklarla buluştuğunda sosyal medya hesabında, “Sen otururken arkandan gelip sımsıkı sarılan, cüssesi küçücük ama kalbi ve gülümsemesi kocaman bir sevenin varsa korkma, doğru yoldasın” ve “Var oluşumun bir amacı olmalıydı.

RAZI OLMAK VE RIZA KAZANMAK

Bir söz vermiş olmalıydım buraya gelmeden. Buldum! Razı olmak ve rıza kazanmaksa yolum, elimden geleni yapmalıydım. Kendimi tanımalı, kapasitemi bilmeliydim. Yaradan ne istiyor anlamalıydım.

DAHA İYİYE DOĞRU YÜRÜYORMUŞ

Okudum, okuyorum. Araştırdım, araştırıyorum. Şimdi her adımda daha iyiye yürümek zorundayım. Açılan her doğru kapıdan, korkusuzca girmek zorundayım. Niyetimi ve kalbimi aldım yanıma. Umarım başarılı olurum. Umarım başarılı oluruz” şeklinde notlar paylaşmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.