Gamze Ganime İlhan ilk kitabı ‘Aşk-ı İnşa’ raflardaki yerini aldı

Bu kitapla aşkı yeniden inşa edeceksiniz.

Genç yazar Gamze Ganime İlhan ilk kitabıyla okurlarıyla buluşmanın heyecanını yaşıyor. İlhan, yazma yeteneğini keşfetmesine rağmen önceleri hobi olarak yaptığı bu işi profesyonelliğe dökmeye karar vermiş ve ‘Aşk-ı İnşa’ ile yazarlık kariyerine ilk adımı atmış oldu.

Ankara’da yaşayan ve kamu personeli olarak görev yapan Gamze Hanım, içindeki bu yazma arzusuyla hayata yeni bir başlangıç yaptığının altını çiziyor.

İlhan kitabıyla ilgili şu düşüncelerini paylaştı: Hayal ile gerçek nerede birbirine karışır? İnsan gerçeğini bambaşka bir boyutta ele almak ve bir serüveni paylaşmaktı amacım. Çünkü hayat serüveni ardarda gelen bir yolculuktur. Bize ne süprizler hazırlar bilemeyiz. Romanımda bu hissi yasatmak istedim.

Bir kıvılcım yeterdi yakmaya,
Bir damla su söndürmeye,
Ne yakabildik ne de söndürebildik,
Biz savaşırken ince ince,
Düşündüklerimiz galip geldi,
Biz kaybettik…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.