Game of Thrones dizisinin devamı niteliği taşıyan “House of the Dragon” duyuruldu!

Game of Thrones dizisinin devamı niteliği taşıyan House of the Dragon, geçtiğimiz gün duyuruldu.

HBO, geçtiğimiz günlerde dünyanın en çok izlenen dizilerinden olan ve final yapan dizisinin devam dizisi olacak House of the Dragon’u duyurdu.

blank
House of the Dragon

Yazar George RR Martin’in Fire&Blood kitabından uyarlanacak olan dizide Targaryen ailesi konu alınacak. Game of Thrones evreninde geçecek olan dizi hakkında konuşan Casey Bloys, “Targaryen Hanedanı’nın kökenlerini, Westeros’un daha önceki günlerini ve bilinmeyen daha birçok şeyi izleyicilerle birlikte keşfetmeyi dört gözle bekliyoruz” ifadesini kullandı. İlk sezonu 10 bölümden oluşacak olan dizi, Game of Thrones’un 300 yıl öncesinde geçen olayları konu alacak. Sosyal medyanın en çok konuşulan dizisinin ne zaman yayınlanacağı ise bilinmiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.