Galip Öztürk “AH BENİ SENDEN” isimli single çalışması ile müzikseverlerle buluşuyor

Galip Öztürk, söz ve müziği kendisine ait olan “AH BENİ SENDEN” isimli single çalışması ile müzikseverlerle buluşuyor.

İdo TATLISES’in ilk prodüktörlük imzasını taşıyan “AH BENİ SENDEN” isimli şarkısının aranjesi Osman Çetin’e ait. Yönetmen koltuğunda ise İdo Tatlıses’i görüyoruz. Renkli görüntülerin yer aldığı klipte İdo Tatlıses ve kız arkadaşı Yasemin Şefkatli’de bazı karelerde Galip’e eşlik etti.

Galip Öztürk, İdo Tatlıses’in daha önce seslendirdiği ve izlenmeleri 100 milyonları aşan “Sen” ve “Bileklerime Kadar Acıyor” şarkılarında da İdo Tatlıses ile söz beste çalışmalarında ortak çalışmışlardı.

Son günlerin sevilen çalışması Rafet El Roman feat. Derya – Unuturum Elbet şarkısında da yine Galip Özturk ‘ü görüyoruz.

Galip Öztürk “AH BENİ SENDEN” isimli single çalışmasını 1992 Yapım Etiketi ile tüm dijital platformlardan indirebilirsiniz.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.