Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Falcao Beşiktaş derbisi için iddialı konuştu

Daha önce oynadığı takımlarda Beşiktaş’a karşı 5 maça çıkan ve bu karşılaşmalarda 4 gol atan Galatasaray’ın golcü futbolcusu, bu akşamki derbi öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao, Koronavirüs’ün gölgesinde oynanacak Beşiktaş derbisi öncesinde beIN SPORTS’a açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’a karşı oynadığı 5 maçta 4 golü bulunan yıldız isim iddialı konuştu.

“KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇ”

“Beşiktaş çok önemli bir rakibimiz! Porto, Atletico Madrid ve Monaco ile oynadığım dönemde kendilerine karşı mücadele ettim. Çok iyi oyunculara sahipler. Bizim için yarışta ilk sırayı alabilmek adına çok önemli maç. Bu tip maçlar oyuncular için heyecan verici. Kazanmamız gereken bu 90 dakika sonrasında iyi bir galibiyet almayı düşünüyoruz.”

“FARKIMIZI GÖSTERMEK ZORUNDAYIZ”

“Ligde hata payının çok düşük olduğu bir dönem yaşıyoruz. Kişisel olarak her maça ayrı ayrı hazırlanıyorum ve ona göre motive oluyorum. Oyuncular için büyük maçlarda oynamak başlı başına bir motivasyon kaynağı. Zorlu bir süreçteyiz ve hataya yer yok. Bu yüzden dikkatli olup farkımızı göstermek zorundayız.”

Radamel Falcao, daha önce Porto, Atletico Madrid ve Monaco formalarıyla 5 kez siyah-beyazlı takıma karşı forma giydi. 34 yaşındaki santrfor, bu maçlarda 4 kez gol sevinci yaşadı. 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.