Galatasaray’dan Muslera açıklaması

Galatasaray, bugün basında çıkan Muslera haberiyle ilgili resmi sitesinden bir açıklama yaptı.

Sarı-Kırmızılılar’ın resmi internet sitesinden yaptığı açıklama şöyle;

Bugünkü Sabah Gazetesi’nde Mehmet Özcan imzasıyla yayınlanan “Hagi’yi yakalamak büyük onur” başlıklı haber hem maddi hatalar hem de gerçek olmayan ifadeler içermektedir.

Kalecimiz Muslera, Çaykur Rizespor karşısında, haberde söz edildiği gibi 132’nci kez değil 144’üncü Galatasarayformasıyla lig maçına çıkacak; toplamda da 177’nci kez Sarı Kırmızılı formayı giyme onurunu yaşayacaktır. Ayrıca, Muslera’nın bu konu hakkında Sabah’a verdiği özel bir demeç de bulunmamaktadır.

Hem kamuoyuna, hem de gördükleri her haberi, doğruluğunu kontrol bile etme gereği duymadan “kes yapıştır” yaparak sitelerine taşımayı yayıncılık sananlara önemle duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.