Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye logo ayarı

Fenerbahçe sosyal medya hesabından Galatasaray maçı sonucunu yıldızsız logolarla paylaştı. Galatasaray ise bu paylaşımı alıntılayıp görseli değiştirerek “Doğru logo kullanımı ile maç sonucu görselini sizin için yeniden hazırladık. Rakibe saygı, kendine saygı!” dedi.

Galatasaray’dan Kadıköy’de mağlup ettiği Fenerbahçe’ye sosyal medyadan ‘logo’ göndermesi geldi.

Süper Lig’in 24. haftasında Galatasaray deplasmanda karşı karşıya geldiği Fenerbahçe’yi 1-0 yendi.

YouTube video

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe, sosyal medya hesabından maç sonucu “MS | 0-1” yazısıyla bir görsel paylaştı. Sarı-lacivertlilerin paylaştığı görselde iki takımın da yıldızsız logoları kullanıldı.

Sarı-kırmızılılar, sarı-lacivertlilerin yaptığı bu paylaşımı alıntılayarak, “Doğru logo kullanımı ile maç sonucu görselini sizin için yeniden hazırladık. Rakibe saygı, kendine saygı!” dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.