Galatasaray’da seçim tarihi açıklandı

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sarı-kırmızılı ekipte 30 Nisan yapılması planlanan seçimin iptal olmasının ardından açıklamalarda bulunmak için kamera karşısına geçti.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, yaptığı açıklamalarda üstüne basa basa, “Bu seçim olacak” diyen Elmas, seçim tarihini 4-11 Haziran olarak duyurdu.

Burak Elmas’ın açıklamaları şöyle: “Üstümüze düşen her şeyi yaptık. Bunu Galatasaray içi siyaset için kullanmak isteyenlere, üstüne basa basa tekrar söylüyorum: Bu seçim o-la-cak.”

“Dün elimize seçimin iptal olduğuna dair mahkeme kararı ulaştı. Bu karardan sonra adayları davet ettik ve bir istişare yaptık. Onlar bize 21-28 Mart’ı istediklerini söylediler.”

“Bunun için salı gününe kadar karar alınması gerekiyordu. Sadece bu kadar önemli konuda istişare etmek için izin istedik. Başvurun reddi kararı dün saat 15.46’da ulaştı.”

SEÇİM TARİHİNİ AÇIKLADI

“Pazartesi, seçimle ilgili 4-11 Haziran’la ilgili karar alacağız ve yürürlüğe sokacağız. Galatasaray’da seçim olacak.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.