Galatasaray’a İspanya’da şok! Real Madrid – Galatasaray: 6-0

Şampitonlar Ligi A grubu 4. maçında Real Madrid karşısına çıkan Galatasaray, İspanyol devine 6-0 mağlup oldu.

Şampiyonlar Ligi A grubu 4. maçında Galatasaray, Real Madrid ile kozlarını paylaştı.

Bernabeu’da oynanan maçı Real Madrid 6-0 kazandı.

Real Madrid’in golleri 4, 7 ve 90+2. dakikalarda Rodrygo, 14. dakikada penaltıdan Sergio Ramos, 45 ve 81. dakikalarda Karim Benzema attı

blank

Bu skorla 1 puanda kalan Galatasaray’ın gruptan çıkma şansı son buldu. Real Madrid ise puanını 7’ye çıkardı. Grubun 5. haftasında Galatasaray 26 Kasım’da UEFA Avrupa Ligi’ne kalmak açısından kritik maçta Club Brugge’ü konuk edecek.

Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki 4. maçında deplasmanda Real Madrid ile karşılaşan Galatasaray kötü bir rekora imza attı.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi grup 4. hafta maçında Real Madrid ile deplasmanda karşılaşıyor. Galatasaray maça istediği gibi başlayamadı ve ilk 15 dakikada kalesinde 3 gol birden gördü.

İlk 15 dakikada 3 gol

Galatasaray maçına başında Rodrygo’nun 2 golü ve Sergio Ramos’un penaltı golüne engel olamadı ve ilk 15 dakika sonunda üç farklı geriye düştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.