Galatasaray, Juventus formasını terleten Adrien Rabiot’u transfer gündemine aldı

Sezonu ilk iki sırada tamamlamayı garantileyen Galatasaray, Devler Ligi için iddialı bir kadro oluşturmayı planlıyor. Aslan bu hedef doğrutusunda 40milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Dün akşam evinde ağırladığı Hatayspor’u mağlup ederek Süper Lig’de üst üste 12. galibiyetini elde eden Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye operasyonuna başladı. Aslan, 40 milyon euroluk orta saha oyuncusuna kancayı taktı.

Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, gözünü İtalya’ya dikti. Sezon sonunda Ndombele ve Oliviera ile yollarını ayırmanın planlarını yapan sarı-kırmızılı ekip, 40 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Galatasaray, tecrübeli teknik adam Okan Buruk’un raporu doğrultusunda İtalyan devi Juventus formasını terleten Fransız süper yıldız Adrien Rabiot’u transfer gündemine aldı.

Sarı-kırmızılı ekibin güncel piyasa değeri 40 milyon euro olan Fransız süper yıldızın transferi için kısa süre içerisinde harekete geçmesi planlanıyor. Fransız orta saha oyuncusunun İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Bu durumu fırsat bilen sarı-kırmızılı ekip Fransız oyuncuyu ikna etme çalışmalarına başladı.

Bu sezon Juventus forması altında 26 karşılaşmada görev alan Fransız orta saha, takımına 4 gol 3 asistlik katkı sundu. Bugüne dek futbol kariyeri boyunca toplamda 443 karşılaşmada görev alan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, söz konusu karşılaşmalarda 46 gol 32 asiste imza attı. Fransız yıldız, 2019 yılında bedelsiz olarak Fransız devi PSG’den ayrılarak Juventus’a transfer olmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.