Galatasaray, Arda Turan, Emre Çolak ve Semih Kaya ile anlaşmaya vardı

Gelecek sezonun kadrosunu kurmaya şimdiden başlayan Galatasaray, eski futbolcuları Arda Turan, Emre Çolak ve Semih Kaya ile anlaşmaya vardı.

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, 3 eski oyuncusuyla anlaşma sağladı.

TRT Spor’un haberine göre sarı-kırmızılılar; son olarak Medipol Başakşehir’de oynayan Arda Turan, Deportivo ile sözleşmesi sona eren Emre Çolak ve Sparta Prag ile yollarını ayıran Semih Kaya ile her konuda anlaşma sağladı.

CANER ERKİN İDDİALARI YALANLANDI

Öte yandan Galatasaray’ın, Beşiktaş’tan ayrılan Caner Erkin’le de anlaştı iddia edilmişti ancak milli oyuncunun menajeri Batur Altıparmak, çıkan haberleri yalanladı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Altıparmak, “Caner Erkin bugün itibariyle herhangi bir kulüple anlaşmamıştır.” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.