G7 ülkelerinden Moskova’ya uyarı geldi

Ukrayna ve Rusya’nın savaş gerilimi devam ederken, G7 ülkelerinin Maliye Bakanları yeni bir not yayımladı. Açıklamada, savaşın büyük ekonomi sonuçlar doğuracağı vurgulandı.

G7 ülkelerinin Maliye Bakanları bugün yayımladıkları ortak açıklamada, Ukrayna’ya yapılacak bir saldırının güçlü ve koordineli bir yanıtla karşılık verileceğini belirtti.

G7’DEN UKRAYNA’YA DESTEK

Bloomberg HT’de yer alan haberde, maliye bakanlarının yaptığı açıklamada, “Rusya’nın Ukrayna sınırında devam eden askeri yığınağı derin endişeye neden oluyor. Biz, G7 Maliye Bakanları olarak, Ukrayna ekonomisini desteklemek için hızlı ve kararlı şekilde desteklemeye hazır olduğumuzu vurguluyoruz” ifadeleri yer aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.