Futbolcu Emre Çolak’tan gazetecilere tehdit ve küfür

Emre Çolak’ın olaylı gecesi.

İspanya’nın Deportivo La Coruna takımında forma giyen Emre Çolak, geçtiğimiz gece İspanya’dan gelir gelmez arkadaşlarıyla birlikte İstanbul gecelerine aktı.

Nişantaşı’nda bulunan bir gece kulübünde sabaha kadar eğlenen Emre Çolak, mekandan genç bir kadınla çıkarken objektiflere yansıdı. Flaşlar patlar patlamaz kız arkadaşı görünmesin diye önüne geçen futbolcu Emre Çolak, daha sonra birlikte eğlendiği arkadaşlarını fotoğrafları çeken habercilerin yanına gönderdi.

“O FOTOĞRAFLAR SİLİNECEK!”

Emre Çolak’ın yanındaki arkadaşları, gazetecilere küfür etmeye başladı. Milliyet’in haberine göre, futbolcu Emre Çolak, yoldan geçen bir taksiyi çevirdi ve kız arkadaşıyla mekandan ayrıldı.

“EMRE’NİN DURUMU İYİ DEĞİL”

Tehditler savurmaya devam eden futbolcunun arkadaşları, “O fotoğraflar silinecek. Emre’nin İspanya’da durumu zaten iyi değil. Silmezseniz daha sonra gereği neyse yapılacak” diyerek, gazetecileri tehdit etmeyi sürdürdü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.