Futbol dünyası şokta… Eski UEFA Başkanı Michel Platini gözaltına alındı!

UEFA eski Başkanı Michel Platini, 2022 Dünya Kupası’nın Katar’a verilmesi esnasında yapılan usulsüzlükler nedeniyle gözaltına alındı.

Fransa’nın eski milli futbolcusu ve UEFA eski Başkanı Michel Platini, Paris yolsuzlukla mücadele polisleri tarafından gözaltına alındı.

2007-2016 yılları arasında UEFA başkanlığı yapan Michel Platini, 2022 Dünya Kupası’nın Katar’a usülsüz bir şekilde verildiği iddiasıyla sürdürülen adli soruşturmalar çerçevesinde Paris Nanterres’teki Yolsuzlukla Mücadele Merkezi’nde gözaltına alındı. Platini ile birlikte Fransa eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy döneminde Elysee Sarayı’nın genel sekreterliğini yapan Claude Gueant’ın da 2022 Dünya Kupası usülsüzlükleri çerçevesinde şüpheli statüsünde sorguya alındığı öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.