Funda Karayel, Film Koptu ile sinemanın mutfağına giriyor

Her hafta sinema dünyasının nabzını tutan, sinema gündemine dair pek çok haberi izleyicilerle buluşturan Film Koptu, sinemanın mutfağına giriyor.

Sunuculuğunu Funda Karayel’in yaptığı programda artık her hafta sinemanın perde arkasına doğru keyifli bir yolculuk gerçekleşecek.
Yazım aşamasından, çekime, kurgudan seslendirmeye hatta en özel aksiyon sahnelerinin çarpıcı uygulamalarına kadar sinemaya dair merak edilen her şey özel konukların da katılımlarıyla Film Koptu’da…

Bu hafta, korku filmlerinde yapılan özel makyaj uygulaması ekrana gelecek. Korku filmi makyajının nasıl yapıldığını merak edenler için sunucumuz Funda Karayel, makyöz Ebru Öztürk’e yüzünü emanet etti.

Adım adım korku filmi makyajı yapımı Film Koptu’nun Cumartesi günü yayınlanacak olan bölümünde yer alacak.

gazetemag.com-funda karayel1

gazetemag.com-funda karayel2

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.