Funda Eryiğit projeden ayrıldı! Son Yaz dizisinde sürpriz veda

Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisinde Canan rolüyle ekranlara gelen Funda Eryiğit, sezon finalinin ardından diziden ayrıldı.

Medya kulislerinde, dizide güçlü bir kadın karakteri oynayan başarılı oyuncunun ayrılığının büyük bir boşluğa neden olacağı şeklinde değerlendirildi.

2018 yılında oyunculuğa ara veren Funda Eryiğit, 2020 yılında Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır dizisinde Ruhiye karakteriyle gösterdiği performansla beğeni topladı. 2021 yılının başında Fox TV’de yayın hayatına başlayan Son Yaz dizisiyle de uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına geri dönen ünlü oyuncu, 5 ay sonra sezon finaliyle beraber diziden ayrıldı. Funda Eryiğit’in yeni dizisi şimdiden merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.