Funda Arar’dan 29 Ekim coşkusu

Türk pop müziğinin güçlü sesi Funda Arar, geçtiğimiz akşam Merit Park Hotel’de sahne aldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı erken kutlayan Arar, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. “Bugün, 29 Ekim kutlaması yapacağız. Güzel bir konser olacağını düşünüyorum” diyen güzel yorumcu, “Albüm çalışmalarım devam ediyor. En geç Mart ayının başlarında albümü çıkartmayı düşünüyoruz” sözleri ile yeni albümün müjdesini verdi.

“HOPPİDİ HOPPİDİ ŞARKILAR YAPACAĞIM”

Başarılı yorumcu muhabirlerin “Son single çalışmanız ‘Çık Aradan’ hareketli bir şarkı ve siz de klipte yaptığınız danslarla farklı bir görüntü çizdiniz. Oğlunuz Aras “Anne, niye hep ağlatan şarkılar söylüyorsun?” diye soruyordu. ‘Çık Aradan’la ilgili ne söyledi?” sorusunu, “Bu şarkıyı ve önceki albümde yer alan ‘Rum Havası’nı seviyor. Bunlar gibi hareketli şarkılardan hoşlanıyor. Aras, ‘Annecim sen acıklı şarkılar söyleyince benim kalbim acıyor’ demişti. Ben de ‘Sana özel ‘Hoppidi hoppidi’ şarkılar yapacağım’ dedim” diyerek yanıtladı.

blank
Funda Arar

“SEZEN AKSU ‘GİDEMEM’İ BENİM İÇİN YAPMIŞTI”

Arar, “Bugüne kadar ‘Keşke ben söyleseydim’ dediğiniz şarkı var mı?” sorusuna, “Sezen Aksu’nun “Gidemem” şarkısı benim için öyledir. Onunla her karşılaştığımızda o şarkıyı söyler, ben de büyük keyif alırım. Sahnede de söylediğim zamanlar oluyor. Sezen, “Gidemem”, şarkısını benim için yapmıştı. Onu da bir albümde seslendirmek istiyorum. Bu işler tamamen kısmet” diyerek cevap verdi.

Tuvana Büyükçınar imzalı elbisesiyle göz dolduran Arar, izleyenlere 2 saat boyunca muhteşem bir gece yaşattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.