Funda Arar yeni şarkısı ‘O Şarkıyı Çal’la müzikseverlerle bir kez daha buluştu

Türk müziğinin güçlü sesi Funda Arar yeni şarkısı ‘O Şarkıyı Çal’la müzikseverlerle bir kez daha buluştu. 2000 yılından bu yana kariyerine 13 albüm ve 6 single sığdıran başarılı sanatçı 2021’i Şehrazat imzalı bir şarkıyla karşılıyor!

blank

“2021’E UMUTLA BAKIYORUM!”

Düzenlemesini Febyo Taşel’in yaptığı şarkının klibi Murat Joker’in yönetmenliğinde çekildi. Yeni şarkısı ve yeni yılla alakalı konuşan Arar, “2020 zor bir yıl oldu tüm dünya için ama 2021’e umutla bakıyorum. Bu tatsız, renksiz, hepimizi üzen yıl sonunda bitiyor. Ben de yeni bir şarkıyla karşılamak istedim yeni yılı. Umarım hepimiz için harika bir yıl olur” dedi. ‘O Şarkıyı Çal’ Dmc Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.