Funda Arar ve Gülben Ergen aynı sahnede buluştu

BVS Group’a ait Günay Restaurant’ta önceki gece Funda Arar ve Kubat sahne aldı.

Sahneye ilk çıkan Kubat, güçlü sesi ve yorumuyla Günay’ı dolduran misafirlere türkü ziyafeti çekti. Sanatçı, ‘Ahirim Sensin’, ‘Bugün’, ‘Sarı Gelin’, ‘Dido’, ‘Derhule’, ‘Al Ömrümü’ gibi sevilen eserleri arka arkaya seslendirdi.

Günay Restarant’ta, Kubat’tan sonra Funda Arar sahneye çıktı. Funda Arar ‘’Hoşgeldin’ isimli yeni albümünün şarkılarını ve geçmişten günümüze sevilen şarkılarını Günay sahnesinde kendisini dinlemeye gelen yüzlerce konuk için seslendirdi.

GÜNAY’DA DÜET YAPTILAR!

Günay Restaurant’ta Funda Arar’ı dinlemeye gelenler arasında Gülben Ergen ve Eşi Erhan Çelik’te vardı. Sahneye davet ettiği Gülben Ergen ile düet yapan Funda Arar, ‘’ Canım arkadaşım iyi ki geldin seni burada görmek çok keyifli’’ dedi. “

Yoğun talep üzerine Funda Arar ve Kubat 4 Aralık Cuma yeniden Günay Restaurant’ta sahne alacaklar.gazetemag

gulben ergen

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.