Funda Arar, Radyo D’nin canlı yayın konuğu olarak hayranlarıyla buluştu

Türk Pop müziğinin beğenilen sesi Funda Arar, Radyo D’nin canlı yayın konuğu olarak hayranlarıyla buluştu…

Funda Arar, Radyo D’de Sarı Şeker Sema’nın programına konuk oldu… Son albümünden ve hayatındaki gelişmelerden bahseden Arar, hayranlarının sorularını da cevapladı.

Son zamanlarda “Bağışla” şarkısıyla gündemde olan Funda Arar,
aynı zamanda güzelliğiyle de konuşuluyor. Funda Arar; “Doğum, annelik kadını yenileyen bir şey. Öyle bir yenilendim. Uzun süre spor da yaptım ama güzelliğin en büyük sebebi çocuğumun olması…” dedi.

Radyo D’de Sarı Şeker Sema’nın konuğu olan Funda Arar, oğlunun orkestra şefi olmasını arzu ettiğini, enstrüman virtözü olmanın ise çok değerli olduğunu vurguladı.

Funda Arar Radyo D’nin canlı yayınında; “İşimi aşkla yapıyorum. Bunun etkisi var. Çok hesap kitap yaparak yapmıyorum işimi, severek yapıyorum. Samimiyseniz ve seviyorsanız, bu insanlara mutlaka geçiyor ve etkiliyor. Böyle olunca her iş güzel oluyor.” dedi.

“Bağışla” şarkısıyla şuan gündemde olan Arar, önümüzdeki günlerde “Gamsız” şarkısına klip çekmeye hazırlanıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.