Fulin müzik aşkı için akademik kariyerini çöpe attı

Son çıkardığı “Süper Kahraman” isimli şarkısıyla müzik listelerinde hızla yükselen güzel şarkıcı Fulin müzik aşkı için akademik kariyerini çöpe attı.

Fulin ailesinin akademik eğitimi için yaptığı yoğun baskısı üzerine Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünden mezun olduktan sonra, Çapa Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji bölümündeki yüksek lisansını da başarıyla tamamladı. Aynı zamanda İstanbul Moda Akademisi’nde “Moda Tasarımı” bölümünü de bitiren Fulin; “Ailemi mutlu etmek için akademik kariyerimi bitirdim. Ama benim çocukluğumdan beri tek hayalim müzikti. Şimdi de sevdiğim işi yapmanın mutluluğunu yaşıyorum…” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.