Fujifilm Türkiye, Revoria’nın renkler dünyasını tanıttı

Medikalden grafik sistemlere, fotoğraf baskı ürünlerinden dijital kameraya, kozmetikten ilaca kadar dünya üzerindeki tüm insanların yaşam kalitesini artırmak için faaliyetlerini sürdüren Fujifilm, her baskıda limitsiz renkler sunan Revoria Press Serisini tanıttı. Lazer toner teknolojisi, yeni uygulamaları, yapay zeka ve otomasyon teknolojisi gibi farklı özelliklere sahip dijital baskı makineleri, Türkiye’de ilk kez tanıtıldı.

Çalışmalarını dünya çapındaki tüm insanların yaşam kalitesini artırmaya yardımcı olmak hedefiyle yürüten Fujifilm, Fujifilm Business Innovation Corp’un yeni ürün grubu Revoria Press serisinin Türkiye lansmanını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ürün lansmanı ile tanıtılan Revoria Press ürünleri, herkesi renkler dünyasına adım atmaya davet etti. Fujifilm Türkiye Ülke Başkanı Keitaro So, Fujifilm Avrupa Grafik Sistemler Başkanı Taku Ueno, Fujifilm Türkiye Genel Müdürü Ünsal Akgün’ün, Fujifilm MENA Bölgesi Dijital Printing Satış ve İş Geliştirme Müdürü Kerem Ege ve POD Satış Müdürü Cevdet Kır’ın konuşmacı olarak yer aldığı lansmanda, Fujifilm’in Türkiye’deki 10 yılı, yeni hedef ve yatırımlar, baskı sektörü ve Revoria ürünlerinin özellikleri konuşuldu. Tanıtılan ürünler arasında üst düzey profesyonel baskı pazarı için piyasaya sürülen sınırsız renk olanağı sunan Revoria Press PC1120 ve hem ticari amaçlı kullanıma hem de ofis kullanımına uygun olarak piyasaya sunulan mükemmel baskı kalıtesine sahip siyah beyaz üretim yazıcısı olan Revoria Press E1 Serisi yer aldı.

“Türkiye’deki 10. yıl dönümümüzde de büyümeye devam ediyoruz”

Fujifilm’in globaldeki veTürkiye’deki faaliyetleri üzerine konuşan Fujifilm Türkiye Ülke Başkanı Keitaro So, gerçekleştirilen lansmanda şu açıklamalarda bulundu: “Bugün Türkiye’deki 10. yıl dönümümüze ulaşırken, pandemi gibi çeşitli zorluklara rağmen istikrarlı olarak büyümeyi başarıyoruz. Önümüzdeki dönemde de sunduğumuz inovasyonlardan sektöre getirdiğimiz çözümlere kadar pek çok konuda Türkiye’ye katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

“Dünyanın 1 numaralı baskı çözümü sağlayıcı olmayı hedefliyoruz”

Fujifilm Avrupa Grafik Sistemler Başkanı Taku Ueno da Türkiye’de ilk kez tanıtılan POD ürün grubuna ve Fujifilm’in grafik sistemler alanındaki çözümlerine dair açıklamalarda bulundu: “Fujifilm grafik baskı alanında sektöre yön veriyor. CTP kalıplarda pazar liderliğimiz, etiket segmentinde düz yataklı geniş format baskının öncüsü olmamız ve inkjet baskı makinesindeki liderliğimiz ticari baskı, etiket, kalıp ve ambalaj segmentlerindeki öncü konumumuzun en güzel örnekleri. Grafik baskı alanının yeni kavramlarından talep üzerine baskı (POD) segmentini 2021’den bu yana Almanya, İtalya, İspanya ve Hindistan gibi farklı bölgelerde hayata geçirdik. Bugün de sizlerin huzurunda Türkiye’de lansmanını gerçekleştiriyoruz. Bu ürün grubumuzla Fujifilm olarak dünya genelindeki 1 numaralı baskı çözümü sağlayıcı olmaya devam etmeyi hedefliyoruz.”

Fujifilm Türkiye Genel Müdürü Ünsal Akgün; Fujifilm’inen iyi ürünü, en doğru şekilde

müşterilerine sunmak amacıyla faaliyetlerini sürdürdüğünü dile getirirken, mutlak müşteri

memnuniyeti felsefesi ile hareket ettiklerini anlattı. Akgün ayrıca; “Fujifilm, toplam 250 çalışanı ile farklı iş kollarında 50 yıldır Türkiye’de faaliyet göstermeye devam ediyor. Yerelde 32 yıllık, küreselde ise 60 yıllık grafik sistemler tecrübesi ile en iyi ürünleri sunarken sürdürülebilir sarf malzeme ve yedek parça tedarik etme ve satış sonrası servis hizmetlerimizde istakrarlı müşteri memnuniyeti sağlama hedefiyle yolumuza devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de öncü, tescilli teknolojileri kullanarak sürdürülebilir bir toplumun gerçekleştirilmesine katkıda bulunmaya çalışacağız. Rekabetçi ama aynı zamanda baskı ve ambalaj endüstrisinin gelişimine katkıda bulunan, inovatif bir anlayış içinde ‘iyi ürün-iyi hizmet’ iddiamızı sürdüreceğiz.” dedi.

“POD ürünlerinde yüzde 41’lik Pazar payıyla dünyada 1 numarayız”

Fujifilm MENA Bölgesi Dijital Printing Satış ve İş Geliştirme Müdürü Kerem Ege yeni marka Revoria ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “2022 Mart sonu itibariyle Fujifilm’in gelirlerinin yüzde 39’u dokümantasyon çözümlerinden geliyor. Ofset baskı sistemleri, tabaka dijital baskı sistemleri, iş akışı ve yazılım çözümleri ve geniş format dijital baskı sistemleri bu alanda Fujifilm olarak sektöre sunduğumuz çözümler. Daha önce Fujifilm Xerox olarak faaliyet gösterdiğimiz bu alan, 2019 yılında Fujifilm Holding tarafından satın alınırken 2021’den itibaren de Revoria ismiyle pazarda direkt satış faaliyetlerine başladı. Bu durum da dünya genelinde POD ürünlerinde 1,599 renkli üretim makinesi, 37 bin giriş seviyesi üretim makinesi satışına ulaşarak dünya genelinde yüzde 41’lik pazar payıyla 1 numaraya ulaşmamızı sağladı. Yeni markamız Revoria da devrim kelimesi ile ülke veya bölge anlamına gelen kelimelerin birleşmesiyle oluşturuldu. Logomuz da güneşe doğru yükselen bir kuşu tasvir ediyor. Bu da müşterilerimizin Fujifilm İş İnovasyonu ile birlikte başarıya doğru uçmaya devam edecekleri anlamına geliyor.”

Fujifilm POD Satış Müdürü Cevdet Kır da tanıtılan yeni ürünlerin baskılarda statik önleyici özelliği sayesinde medyaların birbirine yapışmasını engelleyen, ince veya kalın kağıtlarda kıvrılma önleyici ünitesiyle de kullanıcı dostu yeni teknolojilerle donatılmış olduğunu berlirterek, “Sınırsız renk olanağı sunan, parlaklığı ile süper şık vernik etkisi veren modelimiz Revoria Press PC1120 dijital renkli baskı makinası, dakikada 120 kopya çıktı hızına ulaşarak 52 gsm’lik ince kağıttan 400 gsm’lik kalın kağıda kadar geniş yelpazede kağıt çeşitlilğini destekliyor. Tek geçişli, altı renkli yazıcı motoru ile donatılmış durumda olan makinemiz; kağıt katlama, sırttan zımbalama, üç yönlü kırpma ve düz, sırttan zımbalı bitiş için kullanılabilen çok yönlü bir hat içi son işlem yelpazesi sunabiliyor. Bir diğer mükemmel baskı kalitesine sahip ürünümüz olan Revoria Press E1 serisi ise mono baskıda yüksek üretim baskı hızıyla 52 gsm’lik hafif kağıttan 350 gsm’lik ağır kağıda kadar geniş yelpazede kağıt ağırlıklarını desteyebiliyor. Dakikada 136 sayfalık yüksek bir hızda baskı yapan dijital baskı makinesi, son derece küçük toner tozu partikül boyutuna sahip toneriyle 2.400 dpi’lik yüksek çözünürlüklü baskılar almaya imkan veriyor. Revoria Press PC1120, CMYK’nin ötesinde ekstra renklerle (gold,silver,white,pink,clear) baskıda katma değer yaratırken; Revoria Flow PC11 baskı sunucusu ile yüksek çözünürlükte 1200 x 1200dpi x 10 bit görüntü işleme ile 2400 x 2400dpi x 1 bit baskı oluşturabiliyor. Ürünlerimizi Türkiye pazarında da satışa çıkarmış olmaktan dolayı heyecanlıyız.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.