Fuhuştan Sabıkalı… Emre Aşık’tan eşi Yağmur Aşık’a ağır suçlama!

Eski Milli Futbolcu Emre Aşık’tan bir erkekle görüntülenen eşine ağır suçlama geldi. Aşık, eşinin fuhuştan sabıkalı olduğunu söyledi.

Emre Aşık’tan, geçtiğimiz günlerde eğlence mekanında bir adamla samimi şekilde eğlenirken görüntülenen Yağmur Aşık’a açtığı boşanma ve iffet davasının ardından, bir hamle daha geldi. İhaneti affetmeyen eski futbolcu, 3 çocuğunun annesi Yağmur Aşık’ı fuhuştan sabıkalı olmakla suçladı.

“EŞİM FUHUŞTAN SABIKALI”

2. Sayfa’nın haberine göre, Eski Milli Futbolcu Emre Aşık boşanma davası açtığı, 3 çocuğunun annesi Yağmur Aşık’a şok suçlamalarda bulundu: “Eşim fuhuştan sabıkalı. 2011’deki Barbie fuhuş operasyonunda şüphelidir. Bu yüzden Duygu olan adını Yağmur olarak değiştirmiş. Dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik, para aklama gibi suçlara karışmıştır.

blank

“UYUŞTURUCU KULLANIP ÇOCUKLARIMI DÖVÜYOR”

Yasadışı işleri tespit edilmiştir. Uyuşturucu kullanıyor ve çocuklarımızı dövüyor. Çocuklarımın can güvenliği yok. Onları dadıya emanet edip yurt dışına gitmiş. Nerede olduğu belli değil.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.