Friends’in yayınlanacak özel bölümü için oyuncuların aldığı ücretler belli oldu

Friends’in 27 Mayıs’ta yayınlanacak özel bölümü için oyuncuların aldığı ücretler belli oldu. Oyuncular 27 Mayıs’ta yayınlanacak özel bölüm için alacağı ücret ise 2.5-3 milyon dolar arasında olacak.

Friends’in özel bölümünün tanıtımı yayınlandı. HBO Max, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer‘ın yıllar sonra bir araya geldiği Friends özel bölümü “Friends: The Reunion” adıyla HBO Max’in lansmanının birinci yıl dönümünde, normal yayınlanması planlanan zamandan tam bir yıl sonra, 27 Mayıs’ta izleyicilerle buluşacak.

Friends’in özel bölümü için oyuncuların alacağı ücret belli oldu. Oyuncular 27 Mayıs’ta yayınlanacak özel bölüm için alacağı ücret ise 2.5-3 milyon dolar arasında olacak. Bununla birlikte, sendikasyondan gelirinin eklenmesiyle her oyuncu 20 milyon dolar daha gelir elde edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.