Fransa’da Ligue 1 ve Ligue 2 bitti!

Fransa’da Ligue 1 ve Ligue 2 yöneticileri dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle mevcut sezonu olduğu gibi bitirip yeni sezonu Ağustos ayında başlatma kararı aldı.

Fransa’da futbol Ağustos ayına kadar durmak üzere. Ligue 1 ve Ligue 2 yönetimleri, corona virüsü salgını nedeniyle bu sezonu mevcut haliyle bitirip yeni sezonu Ağustos ayından itibaren başlatmayı planlıyor.

Fransa Ligue 1 ve Ligue 2 yönetimleri, corona virüsü salgını sebebiyle askıya alınan 2019-2020 sezonunu mevcut haliyle bitirme kararı aldı.

L’Equipe ve Le Parisien gibi Fransa’nın önde gazetelerinde yer alan haberlerde, içinde bulunduğumuz sezonun şu anki durumuyla sona erdirileceği ve 2020-21 sezonunun ise Ağustos ayında başlayacağı belirtildi.

ŞAMPİYON MAYIS’TA BELLİ OLACAK

Lig yöneticilerinin bu sezonla alakalı sıralamayı, şampiyonu, küme düşenleri ve lige yükselenleri Mayıs ayı içerisinde belirlemesi bekleniyor.

HÜKÜMET FUTBOLU DURDURMAK İSTİYOR

Öte yandan RMC Sport ise Fransa Başbakanı Edouard Philippe’nin önümüzdeki saatlerde bir açıklama yapacağını ve ülkede futbolun Ağustos ayına kadar durdurulacağını resmen duyuracağını belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.