Fox’un yeni dizisi “Vurgun” ilk günden yem oldu

Vurgun 6 Şubat Çarşamba günü ilk bölümü ile ekrana geldi. Büyük umutlarla ekran macerasına başlayan dizi daha ilk bölümde beklenen reytinglere ulaşamadı.

10 yıl sonra komadan uyanan bir adamın hikayesinin anlatıldığı iddia dizi reyting listelerinde rakiplerinin gerisinde kaldı.

Deniz Çakır, Erkan Petekkaya ve Emre Kınay’ın başrolünde oynadığı dizi Totalde 10. sırada yer aldı. Dizi, AB’de ise 6.19 rating, 13.16 share aldı.

blank

6 Şubat Çarşamba akşamı zirvede ise totalde TRT1 ‘deki Diriliş Ertuğrul 14.95 reyting ile zirvede yer aldı. AB’de ise dizi 15.93 reyting aldı.

Çarşamba akşamlarının diğer fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz ise totalde 10.15 reyting aldı. Vurgun, Diriliş’in anca 3’te 1’i rating alırken, Fox TV’nin yeni iddialı dizisini daha ilk günden neden Diriliş’in karşısına koyduğu anlaşılamadı!..

PEKİ DİZİNİN KONUSU NE: Aşık olduğu karısı Reyhan ve oğluyla beraber çok mutlu bir hayat yaşayan Kemal Vardar, oğlunun ikinci yaş gününü kutladıkları gece aklına takılan bir iş için uyanır ve sahip olduğu fabrikaya gider.

Ancak o andan itibaren onun ve etrafındaki herkesin hayatı geri dönülmeksizin değişecektir. Kemal şirkette çıkan bir yangın sonucu büyük bir kaza geçirir.

Başına gelen korkunç kaza onu komaya hapsederken karısı ve etrafındaki herkesi derin bir yasa boğar. Doktorlar Kemal’in tıbben öldüğünden emindirler.

Kemal kazasının ardındaki büyük sır perdesiyle beraber derin bir uykuya dalar. Kemal yıllarını komada geçirirken, karısı Reyhan, ortağı Vedat, kardeşi Turan ve yakınları yaşamaya devam etmek zorundadır.

Kemal’e komada kaldığı süre boyunca Asya hemşire çiçek gibi bakmıştır. Öyle ki hastanede çalışan herkes onun bu ilgisinin altındaki gerçeği merak etmektedir.

Bir gün Asya hemşire Kemal Vardar’ın durumunda bir farklılık hisseder ve sonunda Kemal komaya girdikten 10 yıl sonra büyük bir mucizeyle uyanır.

Ancak Kemal’in öldüğü ve etrafındakilerin yaşadığı bu 10 yılın sonunda onu hayalindeki gibi bir kavuşma beklememektedir.

Erkan Petekkaya, rolü için 9 kilo verdi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.