FOX TV’nin yeni dizisi ‘Bana Sevmeyi Anlat’ın yayın tarihi belli oldu

Ay Yapım imzalı, başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert’in paylaştığı ‘Bana Sevmeyi Anlat’ dizisi, 26 Ağustos Cuma günü FOX TV’de izleyicilerle buluşacak. ‘Bana Sevmeyi Anlat’, bebeğiyle Almanya’da zorlu bir mücadele vermekte olan Leyla (Seda Bakan), en yakınlarının ihanetine uğrayan Alper (Kadir Doğulu) ve her ikisinin yaşamında bir dönüm noktası olacak Haşmet’in (Mustafa Üstündağ) sürükleyici hikayesine odaklanacak.

gazetemag.com-bana sevmeyi anlat2

Yönetmenliğini Mesude Eraslan’ın, senaristliğini Deniz Akçay’ın üstlendiği ‘Bana Sevmeyi Anlat’ın kadrosunda; Kadir Çermik, Aslı Orcan, Bahadır Vatanoğlu, Emir Çubukçu, Mine Kılıç, Bihter Dinçel, Mahperi Mertoğlu, Serdar Özer, Cemil Büyükdöğerli, İlayda Alişan, Gülper özdemir, Tolga Tuncer, Naz Sayıner ve Lavinya Ünlüer yer alıyor.

‘Bana Sevmeyi Anlat’ dizisi, 26 Ağustos Cuma günü başlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.