Fox TV’de yayın hayatına başlayan Öğretmen dizisinin sete çıkış tarihi belli oldu!

Fox TV’de yayın hayatına başlayan ve kısa sürede sevilen ilgiyle takip edilen bir yapım olan Öğretmen dizisinin yeni bölüm detayları merak ediliyor. Perşembe günleri ekrana gelen dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı araştırılıyor. Son olarak Öğretmen dizisiyle ilgili yeni bir karar alındığı öğrenildi.

Yayınlandığı ilk günden itibaren beğeniyle takip edilen Fox Tv ekranlarının reyting dizisi Öğretmen bu hafta yayınlanacak mı? Öğretmen Dizisi yeni bölüm fragmanını göremeyen izleyiciler dizinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağını merak etmeye başladı. Peki Öğretmen Dizisi bu akşam yayınlanacak mı?

29 Nisan Çarşamba günü Fox tv ekranlarında olması beklenen Öğretmen Dizisi bu akşam FoxTv’nin yayın akışında görünmüyor. Sebebi ise ülkemizde yaşanan ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tedbirleri. Bu kapsamda bir çok dizi gibi Öğretmen Dizisi dizinin çekimlerine ara vermek zorunda kaldı.

blank
İlker Kaleli

SETE ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Son olarak Öğretmen dizisiyle ilgili yeni bir karar alındığı öğrenildi. Öğretmen dizisi yeni bir değişiklik yaşanmazsa 27 Mayıs’ta sete çıkacak. Bu gelişme dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Dizinin yeni bölümlerinin ne zaman ekrana geleceği ise henüz merak konusu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.