Forum Gaziantep Fantazi ve Pop Müziği’nin enerji dolu ve başarılı ismi Linet’i ağırladı

Forum Gaziantep, 25 Ekim Pazar günü Fantazi ve Pop Müziği’nin enerji dolu ve başarılı ismi Linet’i ağırladı. Alışveriş merkezine ünlü sanatçının sevenleri akın etti.

Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, sevilen sanatçı Linet’i ağırladı. Linet, yeni albümü “Yorum Farkı 2”yi Türkiye’de ilk kez Gaziantepli hayranları için Forum Gaziantep’te imzaladı.

Yorum Farkı 2 adını verdiği yeni albümünün sevilen şarkılarından “Sil Baştan”, “İsyan” ve “İncirler” gibi şarkıları yeniden yorumlayan Linet, Forum Gaziantep’e geldi. Ünlü sanatçının hayranları saatler öncesinden alışveriş merkezine gelmeye başladı. Saat 18.00’i gösterdiğinde mini konserin verileceği alan hıncahınç doldu.

Mini konser sonrasında hayranlarının isteklerini geri çevirmeyip bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Linet, ziyaretçilerinin ‘selfie’ fotoğraflarına içtenlikle gülümseyip bol bol da imza dağıttı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.