Formula 1’in eski patronunun kızına soygun şoku!

İngiltere’de Formula 1 eski patronu Bernie Ecclestone, kızının evinden çalınan 50 milyon sterlin değerindeki mücevher soygununa ‘içeriden birilerinin’ dahil olduğunu iddia etti.

İngiltere’nin başkenti Londra bulunan evden, değeri 50 milyon sterlin olan mücevher soygununda detaylar polis tarafından paylaşıldı. Polis, Cuma gecesi Tamara Ecclestone’un evden ayrılmasıyla kimliği belirlenemeyen 3 kişinin arka bahçeden eve girdiğini, evin içinde bulunan kasalardan 50 milyon sterlin değerindeki mücevher çalındığını açıkladı. Soyguncuların evde 50 dakika geçirdikleri ve cam pencereden kaçtıkları belirlendi.

blank

35 yaşındaki Tamara Ecclestone, hırsızların eve girmesinden sadece saatler önce küçük kızının özel bir jetin önünden fotoğrafını Instagram’da paylaşmıştı.

Uzmanlar evi soyulan kadının iki yanlış yaptığını söyledi. Tatilde ve evinden uzaktayken, sosyal medyadan paylaşım yapmak, ayrıca televizyonda ‘Tamara’nın Dünyası’ programında evinin tüm detaylarını gösteriyor olmak.

Basına konuşan Bernie Ecclestone, evin dışında güvenlik kulübesinde güvenlik görevlisinin olmasına rağmen eve nasıl girdikleri araştırılan soyguncuların aileye yakın birinden veya çalışanlardan yardım aldıklarına inandığını belirtti.

Ecclestone’un 57 odalı evi ve evin bulunduğu cadde sıkı bir şekilde korunuyor. “Milyarderler Caddesi” olarak bilinen bölgede polis 24 saat nöbet tutuyor. Çiftin komşuları arasında ise Chelsea’nin sahibi Roman Abramovich, Brunei Sultanı Hassanal Bolkiah ve Çin’in en zengin adamı Wang Jianlin bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.