Flyinn AVM Ramazan etkinlikleri göz dolduracak

Flyinn AVM, hazırladığı birbirinden keyifli etkinlikler ile Ramazan ayını karşılayacak. 11 Ayın Sultanı Ramazan’ı her yıl olduğu gibi geleneksel Ramazan Etkinlikleri ile göz dolduracak.

On bir ayın sultanı olan Ramazan ayını dolu dolu geçirmeyi planlayan Flyinn AVM Ramazan ayı boyunca iftar sofralarının keyfini alışveriş merkezinde çıkaran müşterilerin memnuniyetini sağlamak ve onlara keyifli bir Ramazan süreci yaşatmak için Ramazan ayı boyunca her Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Ramazan etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

Ramazan ayı boyunca her hafta sonu iftar saati öncesinde yapılacak olan Semazen gösterileri ve Aşuk ile Maşuk etkinlikleri ile AVM müşterilerinin eğlenceli bir Ramazan ayı geçirmesi planlanıyor. Bu etkinliklere ek olarak Ramazan ayı boyunca her hafta sonu 14.00-15.30 saatleri arasında yapılacak olan Hacivat Karagöz Kukla Yapım Atölyesi ve özel konseptlerle hazırlanmış Çocuk Atölye Çalışmaları ile çocukların dopdolu bir Ramazan geçirmesi sağlanacak.

Ayrıca Sade ve etkileyici anlatımlarıyla herkes tarafından sevilen ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş, samimi bir sohbet için Flyinn AVM’ye geliyor.

Sunduğu televizyon programlarındaki samimi dini sohbetleriyle milyonları ekran başına toplayan Prof. Dr. Mustafa Karataş, 27 Mayıs Pazar günü 14.00-15.30 saatleri arasında Flyinn AVM’ de sevenleri ile buluşacak.

Nostaljik etkinliklerden oluşan eğlenceli Ramazan programı ile keyifli vakit geçirmek isteyen herkesi Flyinn AVM’ ye bekliyoruz.

ADRES:

Flyinn Alışveriş Merkezi Yönetim Ofisi ,Harman Sok.
No: 48 Florya – İstanbul / Türkiye
T +90 212 573 75 75 F +90 212 662 15 64

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.