Florya’da “Çokk Afilli” isimli balık restoranı açılışı gerçekleştirildi

İstanbul’un güzel güzide yerlerinden biri olan Florya’da önceki akşam “Çokk Afilli” isimli balık restoranı açılışı gerçekleştirildi.

Düzenlenen açılışa Yeşim Salkım, Wilma Elles, Tuğçe Tayfur, Çılgın Sedat, Şenol İpek, Tanju Çolak ve Elif Karlı gibi isimler katıldı.

“Bizim yaptığımıza sanat denmez”

Şarkıcı Yeşim Salkım önceki akşam Florya’da Çokk Afilli isimli mekanın açılışına katıldı. Yeni saç stili ile dikkat çeken Yeşim Salkım “Kendimden sıkıldım biraz değişiklik yaptım, uzun zamandır saçlarım uzundu kesmek istedim ama ben yine aynıyım. “ dedi. Yeni single çalışması için geri sayımda olduğunu söyleyen Yeşim Salkım, şarkının klip çekimi ile ilgili olarak “Güzel bir klip çektim biraz bu sektörle eğlendim. “ diyerek meslektaşlarına taş atmayı ihmal etmedi. Gazetecilerin “Sanat dünyasında kime laf attınız?” sorularına ise “Bizim yaptığımıza sanat denmez. Eğer bizim yaptıklarımız sanat ise gerçek sanatçılara çok ayıp etmiş oluruz. Burası bir şov dünyası ve herkes eğleniyor. “ cevabını verdi.

blank

“Wilma havalarda”

Oyuncu Wilma Elles’de düzenlenen açılışa katıldı. Wilma Elles elindeki gül ile objektiflere poz verirken aşk hayatından da söz etti. Mutlu olduğunu dile getiren Wilma Elles “Kalbim boş değil şu aralar çok güzel bir ilişkim var. Kendisi ile çok görüşmesek de çok önemli birisi ve onunla çok mutluyum. “ dedi. Wilma Elles sevgilisi hakkında ser verip sır vermedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.