Flört ve çöpçatanlık uygulaması Hollywood yıldızı Sharon Stone’u engelledi!

Oyuncu Sharon Stone, flört ve çöpçatanlık uygulaması tarafından hesabının sahte olduğu gerekçesiyle engellendi. Stone, hesabının engellenmesine tepki gösterdi.

Bumble isimli flört ve çöpçatanlık uygulaması 62 yaşındaki oyuncu Sharon Stone’un hesabını askıya aldı. Çevrimiçi platform, Twitter’dan hesabın sahte olduğuna dair çok sayıda ileti aldıklarını belirtti.

Sharon Stone da, Twitter ve Instagram hesabından tanışma uygulaması Bumble’dan engellendiğini duyurdu.

“BENİ KOVANDAN ATMAYIN”

Stone, “Bazı kullanıcılar benim orada olmamın mümkün olmayacağını belirterek hesabımı şikayet etmiş. Bu dışlayıcılık olmuyor mu? Beni kovandan atmayın” yorumunu yazdı.

Bumble yaptığı açıklamada Stone’un hesabındaki engelini kaldırdıklarını ve Bumble’a geri dönebileceğini belirtti. Bumble’ın Yayın Yönetmeni Clare O’Connor “Bize güvenin, ‘kesinlikle’ kovanda olmanızı istiyoruz” dedi.

Hollywood’un efsane isimlerinden Sharon Stone tanınmaz halde!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.