Flaş iddia… Survivor Türkiye-Yunanistan yayından kaldırılıyor mu?

Ekranlara bomba gibi başlayan Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasının, istenilen çıkışı yapamadığı için yayından kaldırılacağı öne sürüldü. İddialar arasında programın, ülke formatı yerine ünlüler-gönüllüler olarak yoluna devam edeceği de yer aldı.

Survivor Türkiye Yunanistan formatının yayından kaldırılacağı iddia edildi. 2019 Survivor beklenen patlamayı yapamadığı için programın, ülke formatı yerine ünlüler-gönüllüler olarak devam edeceği öne sürüldü.

İSTENİLEN PATLAMA OLMADI

İddialara göre Survivor Türkiye Yunanistan resmen final yaparak yayından kaldırılıyor. 1 Mart tarihinde Survivor 2019 tekrar başlayacak. TV8 ekranların en çok ekmek yediren işi olan Survivor beklenen patlamayı yapamadı.

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan formatı iki ülkeden de beklenen ilgiyi görmedi. Yunanistan da Survivor 2019 Türkiye Yunanistan’ın yayınlandığı Skai TV reytingleri çok kötü olunca yarışma programını 1 Mart 2019 tarihinde yayından kaldırmaya karar verdi.

SURVİVOR ÜNLÜLER-GÖNÜLLÜLER Mİ OLACAK?

iddialara göre Acun Ilıcalı, bu süreçte 15 gün içinde Ünlüler takımı kurabilirse Survivor formatı Ünlüler Gönüllüler olacak. Böylelikle Survivor formatı şu anki yarışmacılar Ünlüler, diğer yarışmacılar Gönüllüler olarak devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.