“fizy İstanbul Müzik Haftası” eğlenceyi zirvede buluşturacak!

Türkiye’nin ilk ve tek popüler müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası, 4-9 Kasım 2019 tarihleri arasında rap müzikten pop ve rock’a farklı türleri bir araya getirecek. Ceza’dan Kenan Doğulu’ya ve Teoman’dan Haluk Levent’e uzanan dev isimlerin sahne alacağı festival uzun süre hafızalardan silinmeyecek konserlerle büyük ses getirecek

İlki geçen yıl gerçekleşen ve 200 bini aşkın müzikseveri birbirinden eğlenceli konser ve etkinliklerle buluşturan fizy İstanbul Müzik Haftası, festival havasında geçmişti. Atlantis Yapım ve SM Production işbirliğiyle düzenlenen etkinlikler daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla 4 ayrı mekana yayılıyor: Volkswagen Arena, IF Performance Hall Beşiktaş, Moda Kayıkhane ve Kadıköy Sahne.

fizy İstanbul Müzik Haftası bu yıl 4 Kasım Pazartesi akşamı, Volkswagen Arena’daki ‘fizy Müzik Ödülleri’ ile başlayacak. 2019’un en başarılı isimleri ödüllerini aldıktan sonra 5 Kasım’da Feridun Düzağaç, 6 Kasım’da Ozbi ft. Gülce Duru, IF Performance Hall Beşiktaş’ta; 7 Kasım’da Gaye Su Akyol, Moda Kayıkhane sahnesinde müzikseverlerle buluşacak!

ÜÇ GÜNLÜK MÜZİK MARATONU

7 Kasım Perşembe gününden itibaren ise Volkswagen Arena’da müthiş bir müzik maratonu start alıyor. Rap ve hip hop müziğin en başarılı temsilcilerinin sahneye çıkacağı bu günde 17.00’de Baneva ile başlayacak konserler sırasıyla şu isimlerle devam edecek: Alaturka Mavzer, Sansar Salvo, Önder Şahin&Sayedar, Kamufle, Nova Norda, Ayben, Anıl Piyancı, Seninşah, Gazapizm ve Ceza.

8 Kasım Cuma, festival havasındaki müzik haftasının ikinci maraton günü. Bayrak bu kez popçularda! Yine 17.00’de Eda Baba ile başlayan eğlence, Ekin Beril, Gökcan Sanlıman, Sena Şener ile devam edecek. Art arda sahne alacak Kalben, Gökhan Türkmen, Manga ile coşacak müzikseverler, Kenan Doğulu ile muhteşem bir finale şahitlik edecekler.

9 Kasım Cumartesi günü Volkswagen Arena’nın kapıları 15.00’te açılıyor. Sahne rock’çıların. Pilli Bebek ve Moğollar’dan sonra Norm Ender ile 1 saatlik rap molası. Gecenin en heyecanlı yerinde ise Pentagram, Teoman ve Haluk Levent sahnede olacak. Festivalin kapanışını ise Balkan müziğinin popüler ismi Shantel yapıyor.

Haluk Levent, Manga, Kalben ve Ekin Beril konserleri Bellona sponsorluğunda düzenlenecek. Türkiye’nin dijital müzik platformu fizy’nin ana sponsorluğunda gerçekleşecek fizy İstanbul Müzik Haftası konserler ile sınırlı değil. Hafta boyunca müzik dünyamıza ışık tutacak paneller konuyla ilgilenenleri bir araya getirecek.

blank
fizy İstanbul Müzik Haftası

İşte tam program:

4 Kasım Pazartesi
Volkswagen Arena
fizy Müzik Ödülleri

5 Kasım Salı
IF Performanca Hall Beşiktaş

6 Kasım Çarşamba
IF Performanca Hall Beşiktaş
Ozbi ft. Gülce Duru

7 Kasım Perşembe
IF Performanca Hall Beşiktaş
Feridun Düzağaç

7 Kasım Perşembe
Moda Kayıkhane
Gaye Su Akyol

7 Kasım Perşembe
Volkswagen Arena
Alaturka Mavzer
Sansar
Önder Şahin&Sayedar
Kamufle
Nova Norda
Ayben
Anıl Piyancı
Şehinşah
Gazapizm
Ceza

8 Kasım Cuma
Volkswagen Arena
Eda Baba
Ekin Beril
Gökcan Sanlıman
Sena Şener
Kalben
Gökhan Türkmen
Manga
Kenan Doğulu

9 Kasım Cumartesi
Volkswagen Arena
Pilli Bebek
Moğollar
Norm Ender
Pentagram
Teoman
Haluk Levent
Shantel

fizy İstanbul Müzik Haftası
Tarih: 4-9 Kasım 2019
Yer: Volkswagen Arena, Kadıköy Sahne, IF Beşiktaş, Moda Kayıkhane

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.