“fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması” coşkusuna Demet akalın’da dahil oldu

Türkiye’nin en büyük gençlik organizasyonu “fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması”, İstanbul elemeleri ile başlıyor. Merakla beklenen ve yoğun bir hazırlık döneminin ardından liseli gençlerin bütün heyecanı ile hazır olduğu günde, Demet Akalın da bu coşkuya ortak olacak.

Başvuru rekoru kırılan “fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması” nın eleme etapları başlıyor. “Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne sahip yarışmanın İstanbul elemeleri, 24-25 tarihlerinde İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılacak.

İstanbul’da yarışacak okullar ve şehirler belli olurken, İstanbul elemelerinde öğrencileri dev bir isim ziyaret edecek. Türk Pop müziğinin en önemli isimlerinden Demet Akalın, eleme öncesi sahnede 20.yılın açılışını gerçekleştirecek. Öğrencilerin heyecanına ortak olacak sanatçı, yarışma öncesi kulisleri de ziyaret edecek.

blank

fizy 20. Liselerarası Müzik Yarışması’nın İstanbul elemelerine bu yıl; Kocaeli, Yalova, Tekirdağ, Edirne, Bursa, Sakarya, Adana, Gaziantep, Sinop, Trabzon ve İstanbul‘dan olmak üzere toplam 190 lise katılacak.

fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması’nda İlk Sürpriz Seyircilere “Biletler Bip’ten, Destek Seyirciden”

fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması’nda 20. yıla özel sürprizler de açıklanmaya başladı. Merakla beklenen yarışmanın ilk sürprizi ise seyircilere geldi: Biletler BİP’ten. Seyircilerin, eleme turlarında ve finalde okullarını temsil eden öğrencileri izlemek ve BİP’ten hediye bilet kazanmak için yapmaları gerekenler ise eğer yoksa öncelikle telefonlarına BİP’i indirmek. Daha sonra ise uygulamanın ‘’keşfet’’ bölümünden fizy LMY kanalını takibe alıp, adlarını ve soyadlarını yazıp göndermek. Bu adımları izledikten sonra başvuru yapan herkes, cep telefonuna gelen bilet koduyla salondaki yerini alabiliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.